Definitive Guide Adresli Yangın Algılama Sistemleri için

Wiki Article

Dijital enformasyon sistemlerinde bazı üreticiler farklı iletişim protokolleri nedeniyle T bağlanakya olanak sağlayamamaktadır. Cihazlar arasında gönderilen veri elektromanyetik dalgalardan etkilenebilmekte ve bozulabilmektedir.

◗ Bilgisayar içinde çizilen bina projelerini SD kart aracılığıyla harita olarak mimik panele aktarabilme

◗ Yalnızca Supervisor ile 1000 farklı dürüstıllı adresli yangın alarm sistemindeki yangın ve yanlış olaylarının grafiksel olarak karşıdan karşıya izlenebilir ve arama edilebilir.

◗ Yangın veya acil bir boyut evetğunda; yangın senaryosu kapsamında önceden kaydedilmiş neva kayıtları, mevcut yöntem üzerinden binanın istenilen bölgesine kendiliğinden anons yaptırılabilir.

Adreslenebilir yangın kazançlama sistemleri; koskocaman ve orantı ölçekli projeler ile rahatıllı binalarda derin olarak kullanılan ve yangının nereden çıktığını noktasal olarak tespit edebilen sistemlerdir.

◗ Bilgisayar içinde çizilen projelerin resim formatı üstelik etmeksizin harita olarak sisteme aktarılabilir.

Adresli yangın alarm sistemleri; özellikle orantı ve mehabetli tipte işletme yahut yapılar midein, yangının nereden geldiğini noktasal bazda belirleyebilmek yürekin kullanılır. Bu tip makro boyutlardaki konstrüksiyonlarda, yangının ne dedektör veya detektörlerden geldiğini hızlı bir şekilde tespit etmek ve buna onat eylem yok etmek hayati önem taşır. Adresli yangın alarm sistemlerinin en Adresli Yangın Algılama Sistemleri gerçek Adresli Yangın Algılama Sistemleri özelliği; sistemde kullanılan tüm dahişenlerin her birinin özel bir adrese sahip olması ve esas yoklama paneli ile devamlı haberleşiyor olmasıdır.

Düzen uygulamasında bir loop üzerine EN54 normlarında 127 tane eleman bandajlanabilmektedir. Başkaca panel kapasitesine için EN normları dışına çıkıldığı takdirde 200 adete kadarda eleman kontaksı gestaltlabilir.

Yol her yangın sensöründen gelen bilgiyi değerlendirir ve bu bölgeden öğrenme yeteneğine sahiptir. Bu cılız olarak, bir sensör kirlenmeye mirladığında veya kirli bir ortamda bulunmuş olduğunda kendiliğinden olarak alarm eşik seviyesini arka plandaki seviyesine göre kompanize etmektedir.

Yangın idraklama ve ihbar sistemleri ikiye ayrılır. Bunlar konvansiyonel yangın alarm sistemleri ve eş adresli alarm sistemleridir. Bu iki sistemin işçiliklevsellik ve iktisadi açıdan yararlanma alanları birbirinden çeşitleme göstermektedir.

Bu sistemler mekanik sistemlere entegre edilebilen ve geliştirilebilen sistemler evetğu bâtınin kompleks strüktürlarda çok olarak kullanılmaktadır.  

Tekrardan toparlamak icabında dürüstıllı adresli yangın algılama sistemleri noktasal hassasiyette yangının çıkış yerini bildiren kompleks sistemlerdir demiştik.

Supervisor Enterprise; temizıllı adresli yangın rüşvetlama sistemlerindeki yangın, günah vakalarının aynı zamanda damper yoklama panellerinin grafiksel olarak izlenmesine ve yoklama edilebilmesine olanak tanıyan, özel olarak geliştirilmiş, yönetimi palas ve kullanıcı dostu bir bilgisayar yazılı sınavmıdır.

Yangın durumunun gözle görülmesi durumunda insanoğluın defa ile ihbar sistemini etkili etmesine imkân veren yangın butonları

Report this wiki page